• Lorem ipsum

Chicco d'Oro

Geen producten gevonden...
Chicco d'Oro

Sinds 1949 richt Caffè Chicco d'Oro di Er.R. Valsangiacomo zich op het voldoen aan de smaakverwachtingen en eisen van een breed klantenbestand in de koffiebrandindustrie door grote nadruk te leggen op de kwaliteit van haar producten.

In de loop van de tijd is het bedrijf erin geslaagd om zich goed te positioneren op de Zwitserse markt en zich in andere landen te vestigen door gebruik te maken van uitstekende technologie en voortdurend vooruitgang te boeken in de wereld van koffie.

De hoge kwaliteitsstandaard is wat het bedrijf in staat heeft gesteld om deze grote marktaandelen te bereiken.

De standaard is gebaseerd op het zorgvuldig selecteren van geïmporteerde koffies, voornamelijk Arabica, van de beste producenten ter wereld.

Alle verwerkingsstappen - van het selecteren van de rauwe koffiebonen tot het uitvoeren van de klassieke, langzame Italiaanse brandfasen tot de uiteindelijke verpakking - gebeuren in een moderne branderij.

Een hoogopgeleide staf maakt gebruik van moderne, state-of-the-art faciliteiten en apparatuur en combineert deze meesterlijk met traditieervaringaandacht voor detail en precisie voor alle verwerkingsstappen.