Eilles koffiebonen
Eilles - In 1873 besefte Joseph Eilles dat er geen vervanging is voor de hoogste kwaliteitsstandaarden en de grootste zorg in de verwerking als men een buitengewone koffie wil maken.
Eilles koffie: branden is een kunst
Het koffiehuis van Eilles hecht veel belang aan de selectie van koffiebonen van hoge kwaliteit. Maar alleen door correct en voorzichtig te roosteren, brengen de brandmeesters het volledige smaakprofiel van de bonen naar boven. Dit zorgt voor het onvergelijkbare plezier waarvoor Eilles zo hoog aangeschreven staat. Het bedrijf geeft de koffiebonen de tijd die ze nodig hebben. Want geduld en de juiste timing maken misschien wel het kleine maar des te subtielere verschil bij het branden van koffie. In Eilles worden de bonen 20 minuten geraffineerd.
Het brandproces bepaalt in grote mate welke smaakkenmerken van de koffie worden benadrukt. Het unieke karakter van een koffie met al zijn aromatische bijzonderheden tot uiting brengen, is een kunst die een fijne intuïtie en jarenlange ervaring van onze brandmeesters vergt. Bij Eilles Kaffee wordt elke boon in een traditioneel, langdurig brandproces tot het optimale punt verfijnd, zodat de fijne aroma's die het karakter van de koffie bepalen, zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Exquise koffiespecialiteiten van Eilles Kaffee
Eilles verwerkt de met liefde gebrande koffiebonen tot allerlei specialiteiten, die u hier bij koffiezone kunt bestellen. Deze omvatten, bijvoorbeeld, Caffè Crema. Zijn handelsmerken zijn een lichte Crema met fijne poriën en een evenwichtige en lichte smaak. Hij is vrij licht geroosterd, maar ontwikkelt toch een heerlijk aroma. Caffè Crema is ideaal voor bereiding in een volautomatische koffiemachine of in een portafilter. Natuurlijk smaakt het best vers gemalen. Ben je in de stemming voor een romige cappuccino? Dan is de Caffè Crema van Eilles de juiste keuze voor u.
Adres van de fabrikant:
J.J. Darboven GmbH & Co. KG
Pinkertweg 13
22113 Hamburg